Ga naar de inhoud

De fietswacht | mobiele fietsenmaker van Amstelveen!

Wat doen wij?

De Fietswacht is dé Mobiele Fietsenmaker van Amstelveen

reparatie

Lekke band? Ketting slap? Reparaties zoals lekke banden, kapotte verlichting, rem- en versnellingskabels repareren wij meestal ter plekke. Standaard hebben we bij ons: binnenbanden en buitenbanden, lampen, rem- en versnellingskabels, zadels, pedalen, bellen, snelbinders, sloten, kettingen, remblokjes en diverse andere onderdelen. Mail of bel ons en we sturen z.s.m. een medewerker naar u toe.

onderhoud

Remmen/versnellingen afstellen? Op een nieuwe fiets rijdt u probleemloos rond. Of althans, zo zou het moeten zijn. Echter een nieuwe fiets heeft, net als een auto, onderhoud nodig. Talloze fietsreparaties zijn te danken aan achterstallig onderhoud. Hoe vaak een fiets een onderhoudsbeurt nodig heeft is nogal afhankelijk van hoeveel erop gefietst wordt, maar is wel minstens één maal per jaar noodzakelijk.

slotservice

Fietssleutel kwijt? Of gebroken? Het kan iedereen wel eens gebeuren. Je probeert je fietsslot te openen en de sleutel breekt af. Of je kan je fietssleutel niet meer vinden. Geen nood! Wij kunnen u hierbij helpen. Wij zijn gespecialiseerd in het open van kettingsloten, beugelsloten, ringsloten en hangsloten. Mail of bel ons en we sturen een medewerker naar u toe ongeacht waar uw fiets staat.

Wij leveren ook onderstaande diensten/service

Fiets verzekeren

Kies de verzekering die bij je past

39/jaar
 • Basis
 • Plus
 • Optimaal

De Fietswacht voor

Van een lekke band tot een compleet onderhoudsbeurt. De Fietswacht is gespecialiceerd in onderstaande fietsen:

Dankzij De Fietswacht hoeft u niet meer te slepen met uw fiets naar een fietsenmaker of erger nog uw fiets achterlaten, totdat u deze op een vrije dag kunt wegbrengen voor reparatie. U belt, mailt of sms’t ons en binnen no time staat uw mobiele fietsenmaker voor de deur om uw fiets te repareren. Uw fiets is meestal gerepareerd, terwijl u wacht.

ervaar het gemak van de fietswacht

Wij kunnen je meestal dezelfde dag nog helpen.

Al meer dan 13 jaar een begrip in Amstelveen & Omgeving

De Fietswacht is als eerste gestart met het aanbieden van fietsreparatie en onderhoud op locatie. Onze werkzaamheden zijn in de loop der tijd uitgebreid met het afmonteren van fietsen, een unieke slotservice, het repareren van rolstoelen, rollators, bolderkarren en kinderwagens.

Tevens verhuren en verzekeren we fietsen. Inmiddels heeft de Fietswacht zich ontwikkeld tot een begrip in Amsterdam en omgeving + Almere en omgeving.

De team van De Fietswacht staan klaar om je onberispelijke diensten te bieden tegen betaalbare prijzen.

bel met de fietswacht

whatsappen kan ook

of vul onze formulier in

ONS WERKGEBIED

De beste en vriendelijkste mobiele fietsenmakers zijn in onderstaande steden actief:

En omgeving

Amsterdam Centrum, Nieuw-West, Noord, Oost, West, Zuid, Zuidoost, Tuindorp Oostzaan, Kadoelen, Buikslotermeer, Jordaan, Slotermeer, Geuzenveld, Overtoomese Veld, Nieuw Sloten, Osdorp, De Aker, Rivierenbuurt, Hoofddorppleinbuut.

En omgeving

Amstelveen Stadshart, Bovenkerk, Randwijck, Groenelaan, Legmeer, Middenhoven, Waardhuizen, Westwijk,  Bankras, Uilenstede, Kronenburg, Elsrijk, Patrimonium, Kostverloren, Uithoorn, De Kwakel, Oude Meer, Aalsmeer.

En omgeving

Zaandam, Zaandijk, Westerkoog, Koog aan de Zaan, Westzaan, Kogerveld, Rosmolenbuurt, Bomenbuurt, Russischebuurt, Wormer, Wormerveer, Krommenie, Assendelft, Oude Koog, Zuiderhout, Willis, Heemsker, Uitgeest.

Fietsenmaker van Assendelft | Fietsenmaker van Krommenie | Fietsenmaker van Wormerveer | Fietsenmaker van Wormer | Fietsenmaker van Zaanstad | Fietsenmaker van Zaandam | Fietsenmaker van Koog aan de Zaan | Fietsenmaker van Westzaan

Veel gestelde vragen

Wij beschikken over een gedegen vakbekwaamheid en ervaring, en uiteraard krijgt u garantie op elke reparatie. Behalve op geplakte binnenbanden.

Voorrijkosten bedragen van 0 t/m 10 km € 3,50 – 10 t/m 15 km € 6,50 – 15 km en meer € 0,50 /km ongeacht het aantal fietsen dat u voor reparatie of onderhoud aanbiedt.

Het minimale tarief, waarvoor wij uitrijden is vanaf € 17,50 exclusief voorrijkosten. Dit geldt bijvoorbeeld alleen als bij aankomst blijkt dat het ventiel ontbreekt, de fietssleutel niet aanwezig is of om een andere reden een reparatie niet (direct) uitgevoerd kan worden. Na bevestiging van een afspraak behouden wij ons het recht om het starttarief in rekening te brengen, mits de afspraak op zijn minst 1 uur voor aanvang van afgesproken tijdstip via de mail of telefonisch wordt afgezegd.

Het starttarief geldt niet boven op onze standaard reparatietarieven en/of voorrijkosten. Het starttarief wordt dus alleen in uitzonderlijke situaties gehanteerd.

We hebben 1 uitrijpunt in Amsterdam. Postcode 1061 AR.

Je kan contant of door middel van een tikkie betalen

tarieven van de fietswacht

Dit zijn vanaf prijzen en gelden voor de meest gangbare stadsfietsen. Voor een volledige prijsopgave kun je het beste contact met ons opnemen.

ReparatiePrijs
Binnenband plakken€ 20,00
Binnenband vervangen€ 30,00
Buitenband vervangen€ 35,00
Binnen- en buitenband vervangen€ 50,00
Ketting aanspannen/opleggen€ 25,00
Ketting vervangen€ 45,00
Voorwiel vervangen€ 65,00
Achterwiel vervangen€ 80,00
Zadel vervangen€ 35,00
Koplamp vervangen€ 22,50
Achterlamp vervangen€ 22,50
Standaard vervangen€ 35,00
Trappers vervangen€ 35,00
Remkabel vervangen€ 35,00
Remblokjes vervangen€ 27,50
Remblokjes voor en achter vervangen€ 45,00
Remhendel vervangen€ 35,00
Stuur vervangen€ 40,00
Trapas vervangen€ 75,00
Kleine slag uit wiel halen€ 35,00
Wiel opnieuw spaken€ 97,50
Fiets afmonteren€ 60,00
Slot openen€ 27,50
Tarief per kwartier (wachtgeld)€ 20,00
Starttarief (minimum bedrag)€ 27,50
OnderhoudsbeurtPrijs
Stadsfiets zonder versnellingen€ 52,50
Stadsfiets met versnellingen€ 57,50
ATB- of racefiets€ 62,50
Hybride- of trackingfiets€ 62,50
E-bike / Elektrische fiets€ 77,50
Bakfiets€ 77,50
E-bakfiets€ 97,50
De Redding bakfiets€ 150,00
Fietsfabriek bakfiets€ 175,00
Rolstoel of rollator€ 52,50
Poetsbeurt/reinigen (e)fiets€ 15,00
Poetsbeurt/reinigen (e)bakfiets€ 35,00

referenties

Een groot aantal bedrijven en organisaties maakt gebruik van onze diensten. En natuurlijk niet te vergeten de particulieren die dagelijks van onze diensten gebruik maken. Hieronder staat een (gedeeltelijke) lijst met toonaangevende klanten weergegeven.

Reparatieverzoek indienen

Vul a.u.b. dit formulier zo volledig mogelijk in. Wij zullen ons best doen om je bericht z.s.m. te beantwoorden.

  Spoedservice binnen 45 min (10 euro extra)
  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

  Foto van fiets/onderdeel

  De Fietswacht
  Piet Mondriaanstraat 171
  1061 AR Amsterdam

  Maandag – Zondag 
  08:00 – 20:00

  06-48154290